Belastingadvies

 

Het afgeven van belastingadvies is wat wij graag doen.
Wij vinden dat dit het belangrijkste onderdeel is van onze werkzaamheden. Er kan goed belastingadvies gegeven worden wanneer er een juiste basis is van kennis en ervaring. De dienstverleners van AD Administratie & Advies zijn goed opgeleid in dit onderdeel. De ervaring met belastingzaken is meer dan 10 jaar.

 Belastingadvies heeft het grootste impact voor de toekomst. De ondernemer dient alvast rekening te houden met de aanbevelingen om later de verwachting waar te maken. In de ervaring van dit administratiekantoor is dit meestal om zo laag mogelijk belasting te betalen. Binnen een wettelijk kader worden verschillende methoden gebruikt om te betalen belasting zo laag mogelijk te houden of zelfs de berekening zodanig te maken dat er helemaal geen belasting wordt betaald.

 

 

Indien je toch wat dient te betalen nadat alle opties om de belastingdruk omlaag te krijgen zijn toegepast, kunnen we na overleg kijken wat mogelijk is om eventueel de betaling te spreiden. Er zijn ook mogelijkheden om aangiften of betalingen uit te stellen.

Het spreekt voor zich dat we naast het afgeven van belastingadvies vrijwel alle soorten belastingaangiften verzorgen.

Onze klanten

AD Administratie & Advies is voor kleine organisaties en particulieren die een moderne kijk op de wereld van belang vinden.

Er wordt onder meer gewerkt met bedrijven in de vorm van eenmanszaak, Vennootschap onder Firma, Besloten Vennootschap en niet-commerciële instellingen uit verschillende branches.

Er kan contact worden opgenomen om te informeren over administratieve dienstverlening in andere branches.

Wat onze klanten zeggen 

In een periode van snelle groei werd het tijd voor een boekhouder die mij daarin kan ondersteunen. Adaa heeft in zeer korte tijd en op zeer professionele wijze mijn achterstallige administratie bijgewerkt waardoor er nu rust en overzicht is. Het feit dat alles digitaal gaat vindt ik een zeer groot pluspunt.
John Zijl- Bender Visuals

★★★★★

Als ik één woord moet kiezen om Adaa Financiële Diensten te omschrijven, dan is het: ontzorgen. Je hebt geen omkijken meer naar je administratie, boekhouding en belastingen. Bonnen scannen, digitaal aanleveren en Adaa doet de rest. Altijd snel en foutloos

Saskia van der Ven- Paradijs Coaching

★★★★★

Wij zijn erg tevreden met Adaa. Adaa neemt ons extreem veel werk uit handen. Per kwartaal besteden we nog maar circa 1 uur per maand aan de BTW-aangifte. Het enige wat nodig is, is dat wij de juiste bestanden van bijvoorbeeld de bank aan leveren en natuurlijk de inkoopfacturen.

Mark van het Hek- ZZP Hypotheekadvies

★★★★★

Locatie

Entrepotdok 31-A
1018 AD, Amsterdam

+31 621 43 46 64
info@adaa.nl

Volg ons op

Aygun Doruk

Aygun Doruk

Oprichter AD Administratie & Advies

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en heb een wereldse kijk op het leven. In deze stad heb ik mijn Master Accounting & Control in 2010 afgerond. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in een accountskantoor, heb ik mijn administratiekantoor gestart. Sindsdien heb ik jarenlang ervaring opgedaan in mijn vakgebied. Daarnaast ben ik een echte ondernemer. Ik praat graag over het doen van zaken