Salaris Administratie

 

Wil je personeel in dienst nemen? Wij kunnen de gevolgen hiervan goed in kaart brengen voor je. Na het maken van een kostenberekening kun je inzicht krijgen of het rendabel is om een medewerker in dienst te hebben. De berekening wordt gemaakt met onze betrouwbare software voor de loonadministratie van personeel.

 Indien je er voor kiest om personeel in dienst te nemen wordt met behulp van de loonsoftware loonstroken gemaakt. Die krijg je via de e-mail opgestuurd en kun je doorsturen naar je personeel. Door ons wordt ook maandelijks aangifte bij de Belastingdienst gedaan over de dienstbetrekking van je personeel. Je krijgt netjes het aangifte – rapport verstuurd via de e-mail. Daar staan de betaalgegevens op. Na het eind van het jaar krijg je ook de jaaropgaven van personeel opgestuurd.

 

 

 

Uiteraard wordt ook bijgestaan met werkzaamheden in het opmaken van arbeidsovereenkomsten en andere documenten, zoals verklaringen loonbelasting. Je personeel kan ook snel geholpen worden met het verkrijgen van een zogenoemde werkgeversverklaring bij de aanvraag van bijvoorbeeld een hypotheek.

Afsluitend kun je in sommige gevallen te maken hebben met pensioenaangiften, omdat je werkzaam bent in een sector waar verplichte afdracht bestaat van pensioenen. We hebben ook de ervaring om je eventueel aan te melden bij een pensioenfonds als werkgever en daar de nodige berekeningen van afdracht te melden.

Onze klanten

AD Administratie & Advies is voor kleine organisaties en particulieren die een moderne kijk op de wereld van belang vinden.

Er wordt onder meer gewerkt met bedrijven in de vorm van eenmanszaak, Vennootschap onder Firma, Besloten Vennootschap en niet-commerciële instellingen uit verschillende branches.

Er kan contact worden opgenomen om te informeren over administratieve dienstverlening in andere branches.

Wat onze klanten zeggen 

In een periode van snelle groei werd het tijd voor een boekhouder die mij daarin kan ondersteunen. Adaa heeft in zeer korte tijd en op zeer professionele wijze mijn achterstallige administratie bijgewerkt waardoor er nu rust en overzicht is. Het feit dat alles digitaal gaat vindt ik een zeer groot pluspunt.
John Zijl- Bender Visuals

★★★★★

Als ik één woord moet kiezen om Adaa Financiële Diensten te omschrijven, dan is het: ontzorgen. Je hebt geen omkijken meer naar je administratie, boekhouding en belastingen. Bonnen scannen, digitaal aanleveren en Adaa doet de rest. Altijd snel en foutloos

Saskia van der Ven- Paradijs Coaching

★★★★★

Wij zijn erg tevreden met Adaa. Adaa neemt ons extreem veel werk uit handen. Per kwartaal besteden we nog maar circa 1 uur per maand aan de BTW-aangifte. Het enige wat nodig is, is dat wij de juiste bestanden van bijvoorbeeld de bank aan leveren en natuurlijk de inkoopfacturen.

Mark van het Hek- ZZP Hypotheekadvies

★★★★★

Locatie

Entrepotdok 31-A
1018 AD, Amsterdam

+31 621 43 46 64
info@adaa.nl

Volg ons op

Aygun Doruk

Aygun Doruk

Oprichter AD Administratie & Advies

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en heb een wereldse kijk op het leven. In deze stad heb ik mijn Master Accounting & Control in 2010 afgerond. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in een accountskantoor, heb ik mijn administratiekantoor gestart. Sindsdien heb ik jarenlang ervaring opgedaan in mijn vakgebied. Daarnaast ben ik een echte ondernemer. Ik praat graag over het doen van zaken